0700 15 15 1 02 980 20 68

Защо да наемете имот от нас?

Намери наем
Видео

Услуги за Отдаване под наем

Позволете ни да Ви помогнем в намирането на правилното място за живеене и работа. Нашият екип от консултанти от целия свят и от София ще улеснят намирането на наем.

Нашите експертни познания

Жилища Когато помагаме на клиентите да намерят новото си жилище под наем, ние се съобразяваме с техните специфични нужди и предлагаме най-подходящите възможности. Независимо дали имате нужда от апартамент с лесен достъп на детска количка или искате да се придвижвате до работа без кола, нашите агенти ще ви помогнат да намерите подходящо решение.Ние планираме огледи, улесняваме комуникацията с наемодателите и договаряме условията за наем, спестявайки на клиентите си време и неудовлетвореност. Нашата подкрепа не приключва с предоставяне на ключовете. Ние оставаме на разположение, за да помогнем на нашите клиенти по всяко време и начин.

Търговия София е “развъдник” за бизнес и предприемачество и предлага голямо разнообразие от възможности за търговски пространства. Офисните помещения могат да бъдат намерени във високи сгради, тип Кули, бизнес паркове, исторически сгради в сърцето на града и много други възможности. (Прочетете повече за офис културата на София). Пазарът е много конкурентен и има голямо търсене на търговско пространство. За щастие, ние имаме стабилни взаимоотношения с повечето от нашите ключови местни имотни групи като много от тях избират да публикуват директно през нас. С нашите връзки и познания за пазара, ние помагаме на нашите клиенти да намерят подходящо място за техните бизнес нужди.

Основни предимства

  • Портфолио от качествени имоти
  • Модерно обслужване с възможност за видео-огледи
  • Вътрешен адвокат
  • Ние опазваме Вашите дългосрочни интереси

Ако имате имот, който искате да отдадете под наем и се нуждаете от сигурен партньор, който да ви съдейства, вижте нашите услуги за наемодатели.

Наемодателски услуги