0700 15 15 1 02 980 20 68

За чужденци

За чужденци и услуги по преместване

Ние от First Estates знаем много добре какво е да започнеш нов живот в нова държава. Нашият основател и много от брокерите ни са чужденци и ние искаме нашите клиенти да се насладят на най-доброто, което София може да предложи, без дa губим от времето им.

Процеси

Покупка и отдаване под наем

Когато решите да търсите дом в София, можете да разчитате на First Estates да Ви помогне и да Ви следва по пътя. Дали търсите близко разстояние до работното Ви място, до училище с преподаване на Вашия роден език или просто общество от други чужденци или местни жители, ние ще Ви насочим към най-добрите квартали, отговарящи на изискванията Ви. Ние преглеждаме целия пазар на имоти в града (и то не само от нашето портфолио) и Ви представяме само надеждните опции, за да Ви спестим време и нерви.

Услуга на адрес или дистанционно

Провеждането на огледи с клиенти, които не живеят в страната, може да крие някои трудности. За да улесним процеса, Ви изпращаме предварително оферти и организираме желания оглед. Срещаме се с Вас в нашия офис и от тук заедно тръгваме към конкретните локации. Ако не сте в страната, можем да извършим оглед на имота чрез Skype, за да пестим Вашето време за селектиране на имоти.

Правим нещата прости за Вас:

Ние от First Estates даваме на клиентите си ясна представа за работния процес на имотния пазар в България. Ние правим така, че клиентът да разбира договора, който подписва, платежната схема и условията за транзакциите, също така и да избяга от неочаквани трудности. Нашият вътрешен адвокат проверява всички документи свързани със сделката, за да потвърди документите за собственост и осигурява безпроблемна сделка.

Започвате бизнес:

София е Mеката на бизнеса в Европа. В нашата агенция, ние имаме консултанти, които се занимават изключително с офис площи. Разполагаме с доверена мрежа от адвокати и финансови консултанти, които могат да Ви помогнат в изграждането на Вашия бизнес.