0700 15 15 1 02 980 20 68

Как да подготвите имота си за продажба

Индустрията отблизо

Как да подготвите имота си за продажба

Публикувано

31/07/2019

Как да подготвите имота си за продажба

Покупката на нов дом обикновено е постъпка, базирана повече на емоциите, отколкото на логиката, затова когато продавате недвижим имот е важно да ангажирате купувача с него емоционално.

За да дадете на купувача възможност да реши да закупи жилището, е важно да поставите акцент върху позитивните аспекти на вашия имот.

Предоставяме ви няколко съвета за това как да подготвите дома си за продажба:

Любезно посрещане:

Въпреки че потенциалният купувач е гост в дома, вие бихте искали той да си представи, че го притежава, именно затова е важно да не се чувства като натрапник.

Проверете температурата в стаите.

- Когато презентирате дома си не трябва да се тревожите за сметката за ток. Ако в стаите е толкова студено, че се налага да носите зимни дрехи, пуснете отоплението. Не карайте посетителите да студуват или да се чувстват некомфортно.

- Ако навън съответно е топло, тогава пуснете климатика. Температурата трябва да бъде комфортна и да даде повече причини на купувача да прекара повече време в жилището.

Създайте настроение:

Прочетете още: Как да превърнете балкона си в красив оазис

Аромати:

Обърнете внимание на детайлите:

Осветете мястото:

Насърчете допира:

Ако статията ви е харесала, следете редовно публикациите в блога и харесайте официалните ни Facebook, Instagram & LinkedIn страници за актуални новини от света на имотите.