0700 15 15 1 02 980 20 68

FIRST ESTATES ВЕЧЕ Е ТУК!

Представяме

FIRST ESTATES ВЕЧЕ Е ТУК!

Публикувано

20/08/2014

FIRST ESTATES ВЕЧЕ Е ТУК!

 

  Вдъхновен от вас. Живот със стил.

 Една крилата мисъл гласи, че домът е там, където започва нашата лична история. Историята на  FIRST ESTATES се заражда тук и сега – недалеч от величието на храма-паметник „Св. Александър  Невски“ и притихналия в градско уединение парк на бившия царски дворец в София.

Започваме тази история с увереността, че най-успешният почерк е вдъхновеният!Във FIRST ESTATES черпим вдъхновение от нашите партньори и клиенти и вярваме, че пътят на съвместната ни история ще отведе всеки един от тях до прага на мечтания дом!

 

  У

 FIRST

 

  Комплексни решения и цялостна визия за Вашите проекти.

 Във  FIRST ESTATES вярваме в необходимостта от комплексни решения и цялостна визия. Ето защо,  заедно с  решенията за недвижими имоти, предоставяме на всички свои клиенти и широко портфолио от  допълнителни услуги:

 

 

Нашият международен екип от квалифицирани консултанти е тук, за да Ви посрещне в удобно за Вас време и подкрепи развитието на Вашите текущи проекти.

Нов дом – нова история. С

София е град, който обича да слуша истории. Можете да ги откриете, съхранени в малките павирани улици, зелените паркове и синеещата на свечеряване Витоша! И някъде там е Вашият нов дом  - в очакване на една нова история.

FIRST