0700 15 15 1 02 980 20 68

Стъпка по стъпка в покупката или продажбата на жилище

На фокус

Стъпка по стъпка в покупката или продажбата на жилище

Публикувано

02/11/2015

Стъпка по стъпка в покупката или продажбата на жилище

кликнете върху инфографиката, за да я разгледате в детайл

 

Вероятно най-голямото предимство при ползването на услугите на специализирана агенция е спестеното за Вас време. Началната консултация с професионалист Ви позволява да стартирате с ясни приоритети за търсения дом или купувач, както и с реалистична покупна или продажна желана цена.

Лутането из десетки сайтове с обяви и участието в безперспективни огледи е друг разхитител на ценно за Вас време. Партньорството с агенция, от своя старана, Ви осигурява достъп до подбрано портфолио от оферти. В случая с First Estates, то дори Ви насочва към най-подходящите за Вас предложения. В моментите на действие, съвестният брокер Ви дава своевременен и искрен съвет и ви предупреждава за евентуални пречки.

Подготовката на документацията, свързана с прехвърлянето на едно жилище, е поредната тежка задача, изискваща не само вниманието Ви, но и допълнителна информираност, а най-добре и професионална компетенция. Такава със сигурност ще откриете в лицето на Вашия професионален брокер от First Estates. Той поема отговорността за изрядността на всички докумени, както и за плавното придвижване на целия процес. Единствена и основна за Вас задача остава фокусирането върху приоритетите Ви и взимането на важните решения. 

Разгледайте друга наша инфографика, представяща цените на най-престижните квартали на София тук.

* Този текст е част от по-обширен материал, публикван в списание " Vagabond".