0700 15 15 1 02 980 20 68

ЕДНА ГОДИНА – МНОГО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Индустрията отблизо

ЕДНА ГОДИНА – МНОГО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Публикувано

29/01/2015

ЕДНА ГОДИНА – МНОГО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Казват, че не успехът идва при човека, а човекът трябва да върви към успеха!

Във First Estates не спираме да вървим към потребностите на своите клиенти и вярваме, че всяка стъпка, която направихме в изминалата година, води към взаимен успех!

УСПЕШЕН СТАРТ С НОВ БИЗНЕС МОДЕЛ

First Estates направи своята първа стъпка преди половин година, целейки да предложи на своите потребители нов бизнес модел, изцяло фокусиран върху техните персонални потребности и изживяване.

У

Водени от потребителското търсене и нагласи, през август 2014г. стартирахме с иновативна в своята функционалност онлайн платформа и портфолио от 200 жилищни имота в столицата.

До края на 2014 г. First Estates запази бързи темпове на развитие, увеличавайки обема на предлаганите в своето портфолио имоти.

Компанията  посрещна потребностите на своите потребители през 2015 г. с над 450 имота - жилищни и търговски - в своето портфолио.

ЦЯЛОСТНА ВИЗИЯ И КОМПЛЕКСНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ПЕТ МЕСЕЦА

Това, което превръща First Estates в наистина различна компания, е нашата увереност в необходимостта от цялостна визия и комплексни решения за проектите на нашите клиенти.

За по-малко от пет месеца успяхме да изградим комплексно портфолио от допълнителни услуги за професионална асистенция във всеки етап от развитието на проектите на потребители на First Estates:

 

АКО ПРИТЕЖАВАШ СИЛЕН ЕКИП – ИНВЕСТИРАЙ В НЕГО

Изграждането на пълноценни човешките взаимоотношения е от изключително значение за First Estates.

Стартирахме този най-важен процес с екип от трима консултанти и успяхме да увеличим техния брой до 10 човека за по-малко от шест месеца.

Новият отдел на компанията, опериращ в сегмента корпоративни и офис имоти, отвори врати през ноември 2014 г, за да предложи на клиентите на First Estates нова визия и възможности за техните бизнес проекти.

First Estates стартира 2015 г. с увереност и готовност да посрещне потребностите на своите клиенти с по-голям и висококвалифициран екип от международни специалисти, на които можете да се доверите!

НОВИ ПОСОКИ – НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Компанията стартира с основен бизнес фокус - имотите за лично ползване или като инвестиция и положи усилия за разрастване на предлаганите имоти в централните райони на столицата:

 кв. Оборище; кв. Изток; кв. Лозенец; кв. Яворов; кв. Хладилника,

чиято близост до централната част на града и всички административни сгради на столицата е допълнителен стимул за потребителското търсене.

През 2015 г. First Estates поставя пред себе си нов фокус - разрастване на портфолиото и покриване и на друг атрактивен за потребителите в столицата район – този около бул.България.

ВИСОКИ БИЗНЕС ЦЕЛИ

Още една важна крачка на First Estates към разширяване на портфолиото, бе отварянето на отдел търговски и бизнес имоти, чийто основен бизнес фокус остава предлагането на перспективни имоти и локации, удовлетворяващи потребителското търсене.

FIRST ESTATES И NETINS -  ПАРТНЬОРСТВО ЗА УСПЕХ

Уверени, че създаването на ценни партньорства, е част от успеха, през 2014 г. First Estates и Нетинс Брокерс ООД поставиха началото на ексклузивно партньорство, базирано на общи корпоративни ценности и с основна цел предоставянето на оптимално широко портфолио от услуги на клиентите и оптимизиране на времето, което те отделят в търсене на най-подходящата за техните потребности услуга.

КЛИЕНТЪТ НА ПЪРВО МЯСТО

Ние вярваме, че поставянето на потребностите на клиента на първо място, винаги се отплаща. Изминалата година и най-вече мнението на клиентите на First Estates са доказателство за успеха на този бизнес модел. Благодарим откровено на всички, които се довериха на нашата експертиза! Пожелаваме си 2015-та да е все по-успешна и ползотворна, а ние пък си обещаваме винаги да поставяме нуждите на нашите клиенти на първо място!