0700 15 15 1 02 980 20 68

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
1375 m² парцел за продажба

Номер на имот 6710

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
1375 m² парцел за продажба


Моментно за:
€ 39 000


Номер на имот 6710

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

Извън София, Имоти до морето

1375 m² парцел за продажба

Урегулиран парцел с красива морска панорама на 20 мин от Варна и Златни Пясъци

Номер на имот 6710

FIRST ESTATES имат удоволствието да Ви представи атрактивен парцел с прекрасна морска панорама близо до гр. Варна и Албена. Широко лице на изток, лек наклон, красива природа наоколо - идеален за строителството на 1 или повече къщи. Готов идеен проект за 1 къща, като е възможно много бързо проекта да бъде адаптиран и внесен за одобрение. Има достатъчно свободно място, което позволява изграждането на басейн, джакузи или други релакс зони. Разположен само на 15 минути от центъра на големия град, място където можете да се насладите на уединението и почивката! Всички комуникации са на границата с парцела: - ток - вода - асфалтов път Възползвайте се от уникалната възможност - само сега, да станете собственик на този красив и практичен парцел, на изключителна цена от 39,000 евро. Красивият проект и отличното ландшафтно оформление на дворните пространства удачно допълват заобикалящата среда. Районът се характеризира като тих и спокоен, и отлично подхожда както на родители с малки деца, а така също и на по - улегнали двойки. Близостта както го големия град, а така и до плажни ивици и голф изрища правят това предложение изключително примамливо и неустоимо. Възползвайте се от уникалната възможност - само сега, да станете собственик на този изключително атрактивен парцел близо до гр. Варна и Албена. Изложение: Изток / Юг Не се дължи ДДС. Код на обявата: 6710

Прочетете повече Скрий

Размер1375 m2

в регулацияДа

лицева страна m2

Целогодишен достъпДа

зона за развитие

ОтоплениеЕлектричество

водаНе

канализацияНе

ЕлектричествоНе

Основни предимства

  • Отлично местоположение
  • Много добър достъп
  • Близо до всички услуги
  • Красива морска панорама
  • Близо до брега на морето

Удобства

Панорамна гледка
Мартин Неделчев

Мартин Неделчев

Старши имотен консултант

Свържете се с нас Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.