0700 15 15 1 02 980 20 68

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
23154 m² парцел за продажба

Номер на имот 11145

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
23154 m² парцел за продажба


Моментно за:
Цена при запитване


Номер на имот 11145

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

Извън София, Имоти до морето

23154 m² парцел за продажба

Цена: Цена при запитване

Извън София, Имоти до морето

23154 m² парцел за продажба

Първокласен парцел от 23154 кв.м. в приказната Бяла лагуна, село Топола, община Каварна

Номер на имот 11145

Разкриваме ви изключителна възможност в живописния рай на Бялата лагуна, село Топола, България. Този парцел с площ 23 154 кв.м примамва със своята несравнима красота и вълнуващ потенциал. Сгушен в завладяваща крайбрежна обстановка, имотът е платно за вашите стремежи да полетите.


Основни предимства:


Предишно разрешение за строеж: Свидетелство за неговия потенциал за развитие, имотът разполага с предишно разрешение за строеж на хотелски курорт с впечатляващите 22 000 кв.м обща застроена площ. Грабнете този рядък шанс да съживите мечтата си и да оживите своята визия за луксозен курорт от световна класа.


Завладяваща крайбрежна красота: Обгърната от очарователния чар на Бялата лагуна, този парцел предлага зашеметяващи гледки към черноморското крайбрежие и околните тучни пейзажи.


Разнообразни възможности: Независимо дали планирате луксозен хотел, бутиково убежище или изключителен ваканционен комплекс, с правилната си форма и достатъчно голяма площ от 23 154 кв.м. на ваше разположение, парцелът предлага неограничени възможности.


Туристическа точка: Бялата лагуна и село Топола се превърнаха в търсена туристическа дестинация. Възползвайте се от нарастващата привлекателност на този регион и се погрижете за нарастващото търсене на ваканционни имоти от висок клас.


Отлична свързаност: Имотът се радва на удобен достъп до близките градове, което гарантира безпроблемно изживяване както за гости, така и за инвеститори. Регионалното летище е лесно достъпно, което допринася за привлекателността му за международни посетители.


Местни атракции:


  • Плажът на Бялата лагуна: девствен плаж с кристално чисти води, идеален за почивка и водни спортове.
  • Thracian Cliffs Golf & Beach Resort: Многократно награждавано голф игрище, предлагащо съоръжения от световна класа и зашеметяваща гледка към морето.
  • Нос Калиакра: Исторически и живописен нос със спираща дъха гледка към скалите и древни руини.
  • Ботаническа градина в Балчик: Една от най-красивите ботанически градини в Европа, която се гордее с разнообразни растителни видове и зашеметяващ дворец.


Сега е моментът да превърнете мечтите си в реалност. Независимо дали сте проницателен инвеститор или амбициозен предприемач, този изключителен парцел е вашият шанс да оставите следа в завладяващото царство на Бялата лагуна. Не пропускайте тази златна възможност - свържете се с нас днес, за да организираме оглед и да тръгнете по пътя си към успеха и спокойствието в една от най-очарователните крайбрежни дестинации в България.


Свържете се с нас на 0700 15 151 или 02 980 20 68, като посочите Ref. No. 11145

Прочетете повече Скрий

Размер23154 m2

в регулацияДа

лицева страна230 m2

Целогодишен достъпДа

зона за развитие

Отоплениеnone

водаДа

канализацияДа

ЕлектричествоДа

Основни предимства

  • плажна ивица
  • издавано разрешение за строеж
  • за курортен комплекс

Удобства

Панорамна гледка
Росен Григоров

Росен Григоров

Мениджър продажби

Свържете се с нас Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.