0700 15 15 1 02 980 20 68

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
за продажба комплекс

Номер на имот 9117

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
за продажба комплекс


Моментно за:
€ 850 - € 393 600


Номер на имот 9117

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

София, Полигона

за продажба комплекс

€ 850 - € 393 600

Запитване
Свободни Офис

Бизнес център със съвременни офиси под наем и за продажба

Номер на имот 9117

First Estates предлага офиси под наем и за продажба в съвременен Бизнес център, разположен в един от най-бързо развилите се през последните години бизнес райони на. София в източната част на града.

Сградата се намира непосредствено до главен булевард и в непосредствена близост до множество търговски и офис сгради, хотели и магазини . Отличното местоположение дава възможност за бърз достъп едновременно до няколко ключови дестинации - до центъра на града и до Летище София и в обратната посока до автомагистрала Тракия. Възловото разположение на района и бързите връзки във всички посоки го правят най-динамично развиващият се и предпочитан район за оживена бизнес среда в столицата.

Сградата е с обща площ от 9991м2 разпределени в 10 етажа с партер и едно сутеренно ниво. Приложени са активни и пасивни енергоспестяващи мерки и са проектирани слънцезащитни конструкции върху южната и западната фасади, както и специално остъкляване, осигуряващо добра изолация, предотвратяваща топлинните загуби .

Функционално отделените етажи на сградата са около вътрешен Атриум, довеждащ дневната светлина до вътрешността на сградата.

На партера са разположени фоайе, помещения за администрацията на сградата, лоби бар, магазин, складове.

От второто до деветото ниво са разположени офиси с различна големина, които са развити около Аатриума.

Предвидените тераси и балкони са решени като пространства за минутен отдих и възстановяване на концентрацията на работещите. Общите части са оформени в модерен и практичен стил с настилки от висококачествени материали. На всеки етаж в овалната форма са разположени санитарни възли за посетители и работещи, помещения за обслужване на етажите и технически помещения.

Бизнес центърът е сграда, обезпечена с всички необходими инсталации и захранване, като се предвижда възможност за самостоятелен отчет на изразходваната ел. енергия, топлинна енергия, вода, телефони и т.н. на всеки отделен етаж:

 • Ел. инсталация: съобразена с всички изисквания за подобен вид сгради. В процес на внедряване е съвременна система за дистанционно отчитане на електромерите на всички офиси и обекти. 
 • Климатизация, вентилация и отопление: Сградата е решена с централно парно отопление с абонатна станция, отоплителна инсталация с радиатори и ТВА, два или три топлообменника; отделно са предвидени два броя чилъри /единият резервен/. Отоплителната инсталация е сертифицирана за оптимално ползване и е на самостоятелен отчет. Като алтернатива на централното парно е предвидена климатична инсталация с вентилаторни конвектори. Като гаранция за комфорта при експлоатацията на сградата е изградена и вентилационна система за свеж въздух.
 • ВиК: Сградата разполага с канализация и е водоснабдена, предвиден е резервоар за вода и отводнителна канализационна система за рампите и сутерена.
 • Структурно окабеляване: Сградата предлага модерни условия за работа, осигурени от структурно-информационно окабеляване чрез вертикален щранг с оптика, достигаща до всеки един етаж, в специално за целта техническо помещение. От там, според нуждите на клиентите, се разполагат съобщителни кабели под окачения таван (на самите етажи окабеляването се аранжира от купувача според неговите изисквания). Това дава възможност за високоскоростен интернет, телефони, кабелна телевизия и др. от предпочетен от всеки клиент оператор.
 • Телефонизация: сградата е захранена от БТК и е предвидено необходимото окабеляване до офисните пространства.
 • Осветителна инсталация: Изпълнено е вградено в окачения таван луминесцентно осветление в офисите и осветителни тела тип „луни” в общите части. 
 • Пожаро-известителна инсталация – по проект​

Предлага се цялостно административно и техническо обслужване от специализирана фирма за фасилити мениджмънт.

Прочетете повече Скрий

броя сгради1

затворенНе

Година2010

спорт и СПАНе

Търговска зонаНе

детска площадкаНе

паркинг за гости0

24ч охранаНе

Отоплениеnone

Основни предимства

 • Комуникативна бизнес локация
 • Модерен Бизнес Център за продажба и отдаване под наем
 • Професионален обслужващ мениджмънт
 • Подземни паркоместа и паркоместа за посетители
 • Кафене, кантина в сградата

Удобства

Окачен таван
Окачена Фасада
Вентилация с рекуперация на използвания въздух
Тераса
Асансьор
Паркинг в сградата
Рампа за велосипеди
Пожарогасене със спринклери
пожароизвестителна система
Жива охрана
Гъвкаво офисно пространство
Близо до обществен транспорт (Автобус / Трамвай / Тролейбус)
Стойка за паркиране на велосипеди
Общи санитарни възли за етажа
Ресторант / Кантина
Обща рецепция

Наличност3

Подробности Предлагане Размер Цена Запитване
166 m² офис за продажба

за продажба от собственик

Офис 166 m2

€ 199 200

Виж повече
328 m² офис за продажба

за продажба от собственик

Офис 328 m2

€ 393 600

Виж повече
166 m² офис под наем

под наем от собственик

Офис 166 m2

€ 850

Виж повече
Лилия Филипчук

Лилия Филипчук

Агент-продажби

Свържете се с нас Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.