0700 15 15 1 02 980 20 68

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
за продажба комплекс

Номер на имот 8762

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
за продажба комплекс


Моментно за:
Цена при запитване


Номер на имот 8762

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

София, Павлово

за продажба комплекс

Цена при запитване

Запитване

Съвременна сграда от най-ново поколение в тих и спокоен квартал

Номер на имот 8762

La Tulipe Noire е модерна и функционална сграда, която предлага всички удобства на комплексите от затворен тип и осигурява условия за пълноценна експлоатация и комфорт на обитателите. Концепцията на La Tulipe Noire е да бъде съвкупност от четири самостоятелни нискоетажни обема, разделени в 2 секции и разминати по височина с цел максимално вписване в естествения релеф и заобикалящата го среда. По този начин се осигурява комфорт и уединение на обитателите.

Комплексът е богато озеленен, с изградена автоматична поливна система, обезопасен с ограда и бариера, с осигурен контролно-пропускателен режим за външни лица, денонощна физическа охрана и видеонаблюдение. Има осигурени условия за паркиране както в подземни гаражи, така и в надземни паркоместа.

За обитателите на La Tulipe Noire са осигурени следните услуги по поддръжка:

 • Денонощна охрана.
 • Почистване на стълбища, междуетажни площадки, входове на сградата и други прилежащи общи части.
 • Почистване на врати и прозорци във входовете на сградата.
 • Почистване на външни общи площи.
 • Почистване на паркинг и подземен гараж.
 • Поддръжка на градини и зелени площи, вкл. поливане и озеленяване.


La Tulipe Noire е разположена е в просторен имот от 2 056 м2 , като застроената площ на сградата заема по-малко от 40% от парцела. Предвидени са площи за озеленяване и паркиране (вкл. подземен паркинг). Сградата е изцяло жилищна, което осигурява спокойствие и комфорт на обитаване. La Tulipe Noire се състои от 2 секции с по 5 надземни и 1 подземно ниво, като на всеки жилищен етаж са разположени по 4 апартамента. Предвидени са партерни апартаменти с прилежащи озеленени дворове.


Сградата се намира в живописния кв. Павлово. Тихият и спокоен жилищен квартал е с добре развита пътна и социална инфраструктура. Преобладават еднофамилни къщи и малки многофамилни жилищни сгради, повечето от които богато озеленени. В близост има детски заведения и училища , спортни съоръжения, медицински центрове, хранителни магазини, ресторанти и банкови клонове.


Сградата е с монолитна стоманобетонна конструкция съгласно българските и европейските строителни нормативни изисквания. Конструкцията на сградата е проектирана и изградена така, че да осигури максимални възможности за индивидуализиране на апартаментите с цел да отговори на изискванията на всеки обитател:

Екстериорът е комбинация от няколко вида най-съвременни материали:

 • Фиброциментови плоскости Eternit (Германия).
 • HPL плоскости с дървесен фладер.
 • Топлоизолационна система Baumit с топлоизолация 120мм EPS с обемно тегло 15-18кг/м3.
 • Минерална мазилка Baumit NanoporTop – самопочистваща се, с ниска склонност към замърсяване и силно паропропусклива.
 • Седемкамерна PVC дограма Reiner Plast Gmbh Germany с 44 mm трислоен стъклопакет с газ аргон и високоенергийни стъкла.
 • Стоманени поцинковани парапети в цвят по RAL.


Стъклопакетът и дограмата предоставят защита от шум и градско замърсяване, позволяват слънчевата топлина да влиза в помещенията, но не и да излиза като блокират топлинните загуби. Комбинирането на нискоемисийно стъкло с 4 сезонно стъкло позволява избягване на прегряване на стаите през летния сезон. Мазилката и стъклопакетът намаляват значително риска от образуване на конденз.


Всички стени са изпълнени с керамични блокове с кухини по система Porotherm на Wienerberger AG:

 • Фасадни стени – Porotherm 25 N+F
 • Преградни стени – Porotherm 25 N+F и Porotherm 12 N+F
 • Разделителни стени между апартаментите – Трислойна сандвич стена Porotherm 12 N+F/Мин. Вата 50мм/ Porotherm 8 N+F
 • Завършващо покритие – Машинно положена гипсова мазилка с вградени ръбохранители – BAUMIT Ratio 1000


Блиндирана входна врата на фирма DIADOORS със стоманена патентована конструкция от затворен профил с дебелина 1,5мм, 3D регулируеми панти, защитени с пасивни шипове крило/каса, метален праг, гумен уплътнител на крило и каса за добра изолация. Оборудвана е с висококачествена система на тристранно заключване. Касата, первазите и крилото са облицовани с ламинирани плоскости с дървесен фладер.


Водопроводната инсталация е изградена от съвременен клас полипропиленови тръби с дълъг експлоатационен живот. Към всеки апартамент е предвиден отделен водомерен възел. Топлата вода се осигурява от индивидуални газови котли. Kанализационната инсталация за битови нужди е изградена от PVC тръби и фитинги с вградени уплътнения. С цел намаляване на нивото на шум, тръбите са изолирани самостоятелни щрангове с каменна вата с голямо обемно тегло.


Отопление и климатизация

Отоплителната система се захранва от индивидуални кондензационни газови котли.За всяко помещение е предвидено индивидуално трасе за монтаж на климатични сплит системи на директно изпарение.

Видеонаблюдение и контрол на достъпа

Системата за видеонаблюдение е предвидена по периферията на имота, подходите към жилищните входове, подхода към гаражите и централния вход/изход на комплекса. Изграденото окабеляване е изведено в специално предназначено за целта помещение. Предвидено е поставянето на мобилна кабина за жива охрана в близост до централния вход/изход на комплекса с цел максимална ефективност на пропускателния режим.

Входно фоайе и етажни площадки

 • стени – стоманобетонова конструкция и зидарии 25см, предстенна обшивка от гипсокартон по системата KNAUF с крайно покритие латекс;
 • подове – комбинация от термолющен и полиран гранит Spray White;
 • таван – окачен таван от гипсокартон с вградено LED осветление;
 • осветление – вградено осветление в стени съгласно интериорен проект;
 • парапет – стоманен, по архитектурен детайл, цвят по RAL;Асансьори

Два електрически асансьора „ORONA 3G 1010“ Испания, модел MRL без машинно помещение, предназначени за 8 лица и с товароносимост 630. Асансьорите са от ново поколение и предлагат висока енергийна ефективност.

Сградите са новопостроени. Завършени са 2020 година и се предлагат на шпакловка и замазка. Разполагат с подземни гаражи, достъпът до които, се осигурява посредством асансьор и стълбищна клетка.

Комбинацията от съвременни и естествени материали, богато озеленяване, дворно и фасадно осветление придават на La Tulipe Noire елегантен и хармоничен облик. 


Прочетете повече Скрий

броя сгради4

затворенНе

Година2020

спорт и СПАНе

Търговска зонаНе

детска площадкаНе

паркинг за гости22

24ч охранаДа

ОтоплениеЕлектричество

Основни предимства

 • 24 часов контрол на достъпът
 • Тиха и спокойна локация
 • Богато озеленяване

Удобства

Газифициран
Модерен
Планинска гледка
Градина за комплекса
Обща напоителна система
Контролиран достъп до паркинга
24 часова жива охрана
Гараж
Близо до детска гр
Близо до площадка
Близо до болница
Близо до супермаркет
Велислава Петрова

Велислава Петрова

Администратор въвеждане на данни

Свържете се с нас Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.