0700 15 15 1

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
1300 m² офис под наем

Номер на имот 8028

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
1300 m² офис под наем


Моментно за:
€ 12 350


Номер на имот 8028

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

София, Младост 4

1300 m² офис под наем

Номер на имот 8028

First Estates представя на Вашето внимание новопостроена модерна офис сграда клас А. Завършена през 2020 г., сградата се намира на кръстовището на две основни транспортни артерии - Околовръстният път и бул. Александър Малинов, в непосредствена близост до Бизнес Парк София и хотел Холидей ин. Местоположението осигурява бърз достъп до главните пътни артерии и до самия центъра на града, като същевременно е на минути от международното летище София.

Офисните помещения имат чиста височина 2,95 м, а окачената фасада, предоставя възможност за високо ниво на осветеност с прозорци от пода до тавана. Всеки офис разполага с двоен под с гъвкаво окабеляване и товароносимост от 500 кг / кв.м. Офисите са тип отворено пространство позволяват оптимално използване на помещенията, според индивидуалните нужди на всеки наемател

Сградата има окачена вентилирана фасада, изработена от естествен камък. Прозорците са изработени от алуминиева дограма; а остъкляването е на Schuco с високи коефициенти на шумо и топлоизолация. Изборът и видът на стъклата както и различните им покрития позволяват да се ограничи слънчевата радиация и в същото време да се съхранява натрупаната вътрешна топлина. Удобството на наемателите и посетителите се осигурява от мощна четиритръбна климатична система. Два асансьора от висок клас Schindler помагат на ползвателите на сградата да стигнат бързо до своите офиси.

За да осигури безпроблемната работа на наемателите, сградата е свързана с две независими електроподстанции, както и има резервен дизелов генератор. BMS, ежедневната поддръжка на сградната и инженерните системи гарантират безпроблемната работа на наемателите и посетителите. За да се осигури максимално ниво на сигурност на офис пространството, сградата има инсталирана система видеонаблюдение в общите части, автоматизирана пожароизвестителна система и 24-часова охрана.

Достъпът до наетите площи е възможен 24/7 и се контролира от магнитни карти. Сградата предлага окабеляване CAT 6 с най-високо качество, като осигурява безпроблемен трансфер на данни, интегриран в повдигнат под за допълнителна гъвкавост.

Сградата предлага различни размери офиси под наем на един или няколко етажа. Намалени ставки са приложими за по-дълги периоди на договори за наем. Такса за обслужване: 2,25 евро / кв.м / месец Цените не включват ДДС

Ако този имот Ви интересува, свържете се с нас на 0700 15 15 1 и цитирайте Реф. № 8028

Прочетете повече Скрий

Размер1300 m 2

отворен планНе

Година2020

Етаж0

АсансьорДа

ПаркомястоНе

рецепцияНе

ОтоплениеЛокално

клас

Основни предимства

  • В Бизнес парк
  • Метростанция в непосредствена близост
  • Изглед към Витоша

Удобства

Офис култура

Офис култура

Там, където предприемачи и световни фирми работят заедно.

Мариана Стоянова

Мариана Стоянова

Имотен консултант

Свържете се с нас First Estates Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.