0700 15 15 1 02 980 20 68

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
за продажба комплекс

Номер на имот 8750

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
за продажба комплекс


Моментно за:
Цена при запитване


Номер на имот 8750

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

София, Лозенец

за продажба комплекс

Цена при запитване

Запитване

Затворен комплекс So Home Residential Park е нашето предложение за луксозен начин на живот

Номер на имот 8750

„Ела в твоя дом“ – това е посланието, което комплекс SoHome отправя към своите клиенти. Концепцията на комплекса е да създаде жилищна среда, която ще Ви даде нещо повече от дом – ще Ви даде здравословно, защитено, красиво и уютно кътче, което да сплотява всеки ден цялото Ви семейство. Мисълта за един перфектен дом стои неотлъчно до изпълнителите по време на целия процес - от идеята, през намирането на перфектната локация, визията на архитектурата, изборът на материали, контролирано изпълнение и бъдещата поддръжка.


В комплекса са разположени десет 5-етажни сгради върху площ от 35дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг, което ще допринесе за комфорта на цялото Ви семейство. So Home Residential Рark е комплекс, хармонично вписан в контекста на средата, в която е ситуаиран. Два основни елемента - гората и градът определят цялостаната архитекрурна идея, преливайки се в едно с изглед към планината. На територията на тези 23 дка зелени площи, са предвидени цели 7 детски площадки и детски център. В комплекса има още спортни площадки, фитнес център, ресторант, специализирани хранителни и нехранителни магазини, които са на разположение на всички живущи в него и ще продължат да се контролират от инвеститора и след приключването на проекта, защото целта е да се осигури максимално добра среда за бъдещите обитатели и за напред. Помислено е за пълната безопасност на жилищния комплекс като достъпът в него е контролиран от 24/7 охрана. Разбира се, предвидено е почистване и поддръжка на общи части, алеи и улици както и поддръжка и напояване на зелени площи, за които ние Ви гарантираме, че ще се грижим. 


Локацията, избрана за SoHome Residential Park не е никак случайна. След многобройни проучвания и огледи, нашият екип се спря на нов, модерен квартал с добре развита транспортна мрежа, но по-важното – местоположението на комплекса е между два от големите паркове в гр. София. Комплексът граничи с: Ловен парк, Зоологическа градина, река Драгалевска, улица Сребърна. Сред предимствата на локацията на комплекса е и близостта му до Метростанция Витоша; МОЛ Paradise; Южен парк; множество училища, детски градини и спортни комплекси – тенис клуб „Малееви“, спортен центът „Пулев“, Orange Фитнес; Болници "Токуда", "Вита" и "Лозенец". На 20м от комплекса е ситуирана спирка на градския транспорт, която осигурява достъп до всеки квартал на София.


В комплекса са проектирани:

 • 647 бр. апартамента;
 • 2 бр. ателиета;
 • 271 бр. едноспални апартамента;
 • 350 бр. двуспални апартамента;
 • 24 бр. триспални апартамента;
 • Ресторант-градина;
 • Детски център със занималня;
 • Фитнес център с уелнес зона;
 • 18 бр. хранителни и нехранителни търговски обекта;
 • 7 бр. детски площадки и зони за отдих;
 • 787 бр. подземни гаражи и паркоместа.


За изпълението на проекта се използват най-добрите, естествени и качествени материали, с което се цели постигането на максимална енергийна ефективност.

 • фасадите са винтилируеми с минерална вата и немски клинкерни плочи;
 • дограмата е алуминиева, от най-висок клас с прекъснат термомост и троен стъклопакет;
 • всеки апартамент е с монтирана индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане;
 • иновативният поглед на архитекта да насочи автомобилният поток по периферията на имота към две подземни нива, осигурява на сградите лукса да „дишат“ спокойно, като предлага просторни и светли пространства;
 • луксозни общи площи с безшумни асансьори.


Комплексът ще бъде изграден на 2 етапа:

Етап 1 Септември 2021 ( сгради 6, 7, 8 и 9 ).

Етап 2 - сгради 1, 2, 3, 4, 5 и 10.


В комплекс SoHome са предвидени23 дка с много зеленина, водни огледала, без трафик на автомобили и изглед към планината. Всичко това е направено със стремежа да се създаде един малък оазис на спокойствието за семейството Ви. Цялостната концепция на комплекса го прави напълно подходящ нов дом за Вас и Вашето семейство.


Прочетете повече Скрий

броя сгради10

затворенДа

Година2021

спорт и СПАДа

Търговска зонаДа

детска площадкаДа

паркинг за гости0

24ч охранаДа

Отоплениеnone

Основни предимства

 • Гледка към планината
 • 24 - часова охрана
 • Добра инфраструктура
 • 23 дка красиви, зелени градини
 • 7 детски площадки

Удобства

Планинска гледка
Градина за комплекса
Фитнес център за комплекса
Спа-зона за комплекса
Детски площадки за комплекса
Контролиран достъп до паркинга
24 часова жива охрана
Подземен гараж
Близо до болница
Близо до метростанция
Близо до парк
Близо до Мол
Паркови алеи

Паркови алеи

Буйният живот на София около нейните зелени пояси.

Велислава Петрова

Велислава Петрова

Администратор въвеждане на данни

Свържете се с нас Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.