0700 15 15 1

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
къща с 3 спални за продажба

Номер на имот 9449

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
къща с 3 спални за продажба


Моментно за:
€ 190 000


Номер на имот 9449

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

София, Княжево

къща с 3 спални за продажба

Разкошна редова къща в затворен комплекс на минути от Бояна

Номер на имот 9449

Екслузивен комплекс от First Estates - без комисионна от купувача! First Estates има удоволствието да Ви представи екслузивен комплекс от затворен тип, в който в следващите 2 години ще се реализират повече от 100 самостоятелни и редови къщи, всяка с самостоятелен двор, паркоместа или гаражи, богато оформени зелени пространства, спортни съоръжения и услуги за комфорта на целогодишното пребиваване на млади и динамични семейства, в спокойна и чиста среда, само на 15 минути от забързания и динамичен градски живот. * Комплекса предлага ексклузивна локация - на крачка от града, но в крак с природата * Просторен дом и собствен двор * Сигурност и комфорт в затворен тип комплекс * Условия за спорт и защитена игра за децата * Организиран транспорт от комплекса към центъра на София и обратно В първия етап на комплекса се предлагат 3 типа къщи с площи от 168 кв.м. до 366 кв.м. и с самостоятелни дворни места до 800 кв.м. Обществените зони ще включват: * Детска площадка * Фитнес на открито * Мултифункционално игрище * Барбекю зона * Контрол на достъп * Поляна за домашни любимци * Охраняем портал * Площад с часовникова кула и пеещи фонтани * Кафене/Закусвалня * Смесен магазин * Парти зала, мултифункционална за спортни занимания Поддръжка на общите части: - Алеи - Тротоари - Игрища - Осветление - Озеленяване, косене - Охрана - Почистване - Снегопочистване - Сметосъбиране/ сметоизвозване - Сондажи - Био - пречиствателна станция - Видеонаблюдение - Ограда на целия проект - Техническа поддръжка

Предложението е за редова къща във 2-ра фаза на проекта която се предвижда да бъде завършена за лятото на 2022г.

Цената на къщата е със включено ДДС.

Ако имате интерес към комплекса, моля, обадете се на 0700 1515 1 или 02 980 20 68 и, моля цитирайте кода на офертата 9449.

Прочетете повече Скрий

Размер229 m2

площ130 m2

Етажи2

Спални3

Бани3

ПаркомястоДа

Година2021

Отоплениеnone

ИзложениеЮгозапад

Основни предимства

  • разкошна територия
  • близо и удобно до града
  • атракции за деца
  • отлично качество
  • много добра инфраструктура

Удобства

Открит външен двор
Панорамна гледка
Класически
Функционален
Градина за комплекса
Детски площадки за комплекса
24 часова жива охрана
Паркинг за гости
Близо до супермаркет
Близо до основно уч-ще
Мартин Неделчев

Мартин Неделчев

Старши имотен консултант

Обадете се сега First Estates Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите проеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.