0700 15 15 1 02 980 20 68

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
3 стаен апартамент за продажба

Номер на имот 9505

Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително
Полето "Съобщение" е задължително

Попълни формуляра
Влез във връзка с фирмата.

Запитване за:
3 стаен апартамент за продажба


Моментно за:
€ 220 120


Номер на имот 9505

Предложете цена:

Направете подходяща оферта
Полето "Име" е задължително
Полето "Фамилия" е задължително
Моля въведете валиден email адрес
Полето "Телефон" е задължително

София, Бояна

3 стаен апартамент за продажба

€ 220 120 ( € 2 001 m2)

Отправи оферта Запитване

Номер на имот 9505

First Estates ви представя този апартамент с 2 спални и 2 напълно оборудвани бани в Бояна. Апартаментът се намира в сграда от световна класа с общо 8 апартамента. Тя е разположена стратегически между града от север и впечатляващата гледка към планините от юг. Привидно поразителният контраст между отворената стъклена фасада на юг и дебелите дървени плочки, заобикалящи сградата на север, продължава от различната игра на светлина от всяка страна.

Сградата е създадена в съответствие с най-новите строителни стандарти и технологии, които същевременно защитават природата и са енергийно ефективни, удобни, тихи, икономични, олицетворяващи отворена иновативна строителна концепция за бъдещето, доказала се в световната практика. Този тип конструкция се нарича „Пасивна сграда“. Пасивната сграда е, когато сграда или конструкция преминава през достатъчна изолация, прозорци със специално качество, вентилационна система и особено чрез целенасочени усилия и внимание към проектирането и изпълнението, чрез балансиран и оптимизиран подход към строителството се получават резултати, водещи до намаляване на необходимостта от енергия.

Пасивната сграда е международен стандарт за енергийна ефективност, който се прилага много успешно в Европа и по света повече от 20 години. В България тази сграда е една от първите сгради, които отговарят на тези стандарти. Резултатът е комфортна, тиха и чиста среда за живеене. Ефектът е не само икономически и здравословен, но и екологичен.

Сградата ще достигне AKT 15 до началото на лятото на 2021 г., а ACT 16 трябва да се очаква до края на лятото на 2021 г.

Този апартамент е на първия етаж от 5 общо. Апартаментът ще разполага и със собствена градинска площ от 121,79 квадратни метра. Към него се предлага и мазе от 3 кв. М., Разположен в гаража под сградата. Важно е да се отбележи, че отоплението и енергията като цяло на апартамента и сградата се генерират чрез термопомпи. Това ще намали значително сметките за комунални услуги. Разпределението на апартамента е както следва:

-Коридор;

-Отворете дневна и кухня с огромни френски прозорци в модерен стил; гледаща на юг;

-Голяма спалня с главна баня с изглед: юг и изток;

-Втора спалня с изложение: изток;

-Отделна баня;

-Ще има подземен гараж с места за паркиране, които могат да бъдат закупени за 12 000 евро на паркомясто.

Апартаментът е на изключително централно място в района на Бояна. Супер пазарите, магазините, ресторантите, училищата и централните улици, свързващи се с центъра, са лесно достъпни и наблизо.

За повече информация и огледи, моля, свържете се с нас на 0700 15 151 или 02 980 20 68 и моля, цитирайте ref. номер 9505

***Внимание: Цената не включва ДДС.

Прочетете повече Скрий

Размер110 m2

Спални2

Бани2

Етаж1/5

АсансьорДа

ПаркомястоНе

Година2021

ОтоплениеТермопомпа

ИзложениеЮг

Основни предимства

  • Най-висококачествени материали
  • Екологична и енергоспестяваща сграда
  • Гледки към града, планината, и гората
  • Tоп локация
  • бутикова сграда - само 8 жилища
  • Футуристичен дизайн

Удобства

Термопомпа
Модерен
Френски прозорци
Горска гледка
Гледка към града
Планинска гледка
Обозначени парко-места
Близо до супермаркет
Луис Ломели

Луис Ломели

Имотен консултант

Свържете се с нас Направи запитване

Процес

Свържете се с нас онлайн или по телефона (0 700 15 15 1), за да уговорите оглед или да получите повече информация за имота. За да оптимизираме процеса Ви на търсене, препоръчваме първата ни среща да се осъществи в офиса ни, за да можем да уточним детайлите на Вашите изисквания.
Политика на огледите

По време на огледа попълваме протокол за оглед, в който е упомената нашата комисионна от 3% в случай, че решите да продължите процеса по покупка.

Допълнителна информация

Ние от First Estates не искаме просто да Ви продадем имот. Ние искаме да Ви помогнем да достигнете Вашите цели относно недвижимите имоти. Погледнете как нашите услуги биха Ви били от полза, за да получите максималния резултат от Вашата инвестиция.