0700 15 15 1 02 980 20 68

First Estates с три престижни награди на осмите „Годишни награди на Imoti.net“

На фокус

First Estates с три престижни награди на осмите „Годишни награди на Imoti.net“

Публикувано

18/05/2023

First Estates с три престижни награди на осмите „Годишни награди на Imoti.net“

За осма поредна година водещият сайт за недвижими имоти Imoti.net отличи най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2022 година. 


Агенция First Estates беше удостоена с три престижни отличия по време на тържествената церемония, която се проведе на 17 май в Интер Експо Център. 


„Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти на годината" – FIRST.BG

„Реклама на имот“  – сграда B-52 на ул. Будапеща

Специална награда на Български съвет за устойчиво развитие – сграда B-52 A MODERN LANDMARK


Призовете на First Estates бяха получени от Росен Григоров, Мениджър продажби в компанията. Росен Григоров, Мениджър Продажби в агениция First Estates


FIRST.BG спечели голямата награда на журито в категорията „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти на годината“. 


Дизайнът и навигацията на FIRST.BG осигуряват бърз и лесен достъп до подробна и актуална информация за свободни жилища, цени и разпределения във всички райони на гр. София. Чрез него може да се правят запитвания, както и да се открие полезна информация за културни събития, квартали и начин на живот. Платформата има и английска версия, която е специално създадена за чуждестранни клиенти. Всеки потребител без проблеми, бързо и с минимални усилия открива това, което търси в уеб сайта на агенция First Estates. 


Внушителната и иновативна сграда B-52, гордо разположена на ул. „Будапеща“,  получи признание и първо място в категория „Реклама на имот“ и специална грамота от Български съвет за устойчиво развитие.


Отличията от имотния портал Imoti.net и Investor Media Pro са повод за самочувствие и гордост, и са стимул за нас да продължим да работим още по-усилено, да предлагаме иновативни услуги и най-високо ниво на професионализъм в сферата на недвижимите имоти.
Бихме искали да изразим нашата искрена благодарност на Investor Media Pro за организирането на тези уважавани награди, както и на нашите клиенти, които продължават да се доверяват на First Estates като тяхна агенция за недвижими имоти.  


Екипът на First Estates сърдечно благодари на екипа на студио за уебдизайн и разработка  GRIND, както и на талантливия екип на LEVERAGE за тяхната изключително професионална работа и отдаденост. Без тяхната експертиза, креативност и усилия, постиженията и признанието на First Estates за сайт на годината нямаше да е факт. Ценим тяхната партньорска подкрепа и сътрудничество и с нетърпение очакваме бъдещите ни съвместни проекти. 


Адмирации към целия екип на CT52, които са инвеститори на проекта B-52. Благодарение на тях B-52 се превърна в една от най-забележителните и модерни сгради в центъра на София.


Прочетете повече от блога на First.bg:

Какво трябва да знаете за недвижимите имоти

Как да подготвите имота си за продажба