0700 15 15 1 02 980 20 68

У дома от всяка точка на света - Къща на колела

Индустрията отблизо

У дома от всяка точка на света - Къща на колела

Публикувано

27/02/2019

У дома от всяка точка на света - Къща на колела

Вие сте пътешественици по душа, но също толкова обичате дома си? Попаднали сте на точната статия. Какво ще кажете за подвижна къща на колела, докато обикаляте по света?

Дори да не сте толкова големи почитатели на пътуванията и живота в движение, ще останете изненадани от възможностите, които предлагат домовете на колела.

Разнообразието от подобен тип къщи е огромен. Те изглеждат привидно малки, а всъщност са доста просторни, отколкото са на пръв поглед. Например, една къщичка от 13 кв. м. може да разполага с всекидневна, която се трансформира в пространство за хранене, голям кухненски бокс, кокетна баня и една удобна спалня на горния етаж.

Ограниченото пространство, с което разполагате, всъщност ви дава възможност да разгърнете потенциала си и да измислите креативни начини за неговото максимално използване.

Ще ви споделим за една реална случка по света. Джулауме и Джена Спесард – (млада семейна двойка от Америка) решават да излязат от повтарящото се ежедневие на модерния свят и да поемат на дълъг път.

За осъществяването на мечтата си, те си начертават план, състоящ се от три точки: Да построят къща на колела, да обиколят цяла Северна Америка в рамките на една година и да напишат книга за алтернативния начин на живот.

Без никакъв опит, но с много желание и проучване, двамата успяват да издигнат своя малък дом за шест месеца, с който след това се отправят на пътешествие. По пътя срещат интересни и авантюристични хора. Джена записва житейските им истории, благодарение на които се ражда техният фотопис за различния начин на живот в Северна Америка.

Независимо от размера на бюджета, с който разполагате, не забравяйте, че по-важно е да знаете докъде можете да развихрите въображението, за да осъществите мечтите си.

Ако статията ви е харесала, следете редовно публикациите в блога и харесайте официалните ни Facebook & Instagram страници за актуални новини от света на имотите.