0700 15 15 1 02 980 20 68

Започна строежът на новия жилищен комплекс SoHome Residential Park

Индустрията отблизо

Започна строежът на новия жилищен комплекс SoHome Residential Park

Публикувано

07/02/2019

Започна строежът на новия жилищен комплекс SoHome Residential Park

SoHome Residential Park

Ние от First Estates предлагаме имотите в SoHome за продажба. Можете да научите повече за част от апартаментите тук и тук.

Ще бъдат използвани най-качествените материали, за да се постигне максимална енергийна ефективност. Фасадите са винтилируеми с минерална вата и немски клинкерни плочи, а дограмата е алуминиева. Има индивидуална термопомпа въздух-вода. Апартаментите се продават без довършителни работи, с възможност за довършване по индивидуален проект.

В комплекса ще има фитнес център с уелнес зона, ресторант-градина и 18 хранителни и нехранителни търговски обекта. Ще има 22 дка паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки.

По отношение на сигурността, достъпът е контролиран, с постоянно видеонаблюдение и мобилен патрул 24/7. Управлението и поддръжката на комплекса е с фирма, контролирана от инвеститора.

Потокът от автомобили ще бъде насочен по периферията на имота към две подземни нива. Проектирани са 2-стайни, 3-стайни и многостайни апартаменти. Жилищата на партерно ниво са с прилежащи градинки и създават усещане за самостоятелни къщи.

Ще има 22 дка паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки.

Първоначалната идея е новата жилищна зона да е за 12 хил. Души, където ще бъдат разположени десет 5-етажни сгради върху площ от 35 дка. На Етап 1 ще бъдат изградени сгради 6, 7, 8 и 9.

Въвеждане в експлоатация:

Очаквайте следващата тема съвсем скоро на нашия блог, а до тогава следете редовно публикациите на официалните ни Facebook & Instagram страници.