0700 15 15 1 02 980 20 68

Ден на отворените врати в сърцето на София

На фокус

Ден на отворените врати в сърцето на София

Публикувано

09/07/2018

Ден на отворените врати в сърцето на София

На деня на отворените врати, нашите лъчезарни консултанти посрещнаха с усмивка всички гости и ги разведоха из четири изключителни апартамента в центъра на столицата. На по чаша вино, сладки разговори и бонбони, премина целият следобед.

За тези от Вас, които нямаха възможност да присъстват, ние от First Estates с удоволствие ще Ви разведем виртуално из апартаментите и ще ви разкажем малко повече за тях.

Първото ни ексклузивно предложение е стилно реновиран имот на ул. Велико Търново. С квадратура от 125 кв. м, апартаментът се намира в предпочитания за живеене район на „Докторски паметник“.

С три думи: елегантен, стилен и завършен по дизайнерски проект.

Следващото предложение от портфолиото ни е бутиков имот в сърцето на София, на метри от пешеходната зона на бул. „Витоша“ - Cambridge Suites. Част е от реновирана къща с общо три апартамента, разположени по един на етаж с луксозни общи части.

Място с модерна визия и аристократичен дух.

Време е да ви отведем и в един аристократичен апартамент с невероятна гледка към НДК. Имотът е с квадратура от 207 кв. м, завършен по дизайнерски проект, с много вкус и стил, готов да отговори на всичките ви очаквания.

Последното ни предложение, но не и по важно е нов, дизайнерски имот на метри от храм-паметник „Св. Александър Невски“. Разположен на 93 кв. м площ на ул. Париж, апартаментът се откроява с високи тавани, просторни помещения и красива гледка към „Софийска опера и балет“.

Очаквайте още нови и ексклузивни предложения от портфолиото ни съвсем скоро!