0700 15 15 1 02 980 20 68

„Вечност“ с First Estates и Euro Films

На фокус

„Вечност“ с First Estates и Euro Films

Публикувано

21/10/2016

„Вечност“ с First Estates и Euro Films

„First Estates“ вярва, че изкуството е най-висша форма на стремеж към самоусъвършенстване.  Поради тази причина, екипът ни с радост застава зад инциативата за популяризирането на европейското и независимото кино. В този случай обект на нашето и вашето внимание ще бъде френското кино. „First Estates“ започва сътрудничество с „Euro Films“, което ще се изразява в подкрепа на поредица от филмови прожекции, посветени на общата ни любов към красивите истории, добрите филми, както и удоволствието от това да споделиш чаша вино с прекрасна компания. 

„First Estates“ и „Euro Films“ имат удоволствието ви поканят на специална прожекция на прекрасният френски филм „Вечност“, 24.10.2016 от 19:30 ч. 

Екранизацията на едноименния бестселър на Алис Ферне, ще потопи зрителите в една красива и въздействаща приказка за любовта и нейната непреходна сила. Филмът е своеобразна ода за живота и за жената майка, описваща безкрайната любов на всяко следващо поколение.

„First Estates“ застава зад инциативата с удоволствие, защото вярва в качественото кино, което се нуждае от силна опора, за да бъде още по-разпознаваемо, харесвано и подкрепяно в страната ни.

Елате на специалната френска киновечер, в края на която заедно ще изпием по чаша хубаво вино, комплимент от организаторите!

Какво:

Цена:

„Вечност“ може да бъде гледан от 4 ноември в селектирани кина.