0700 15 15 1 02 980 20 68

МОДЕРНА ЕСТЕТИКА НА ДВЕ НИВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Имот на Месеца

МОДЕРНА ЕСТЕТИКА НА ДВЕ НИВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Публикувано

26/10/2014

МОДЕРНА ЕСТЕТИКА НА ДВЕ НИВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

First Estates Ви представя атрактивен пентхаус апартамент на две нива с централна локация.

Апартаментът от 72 кв.м се помещава на последния етаж в кооперация в централната част на София. Разпределението е функционално, с повече въздух и артистично внушение на детайлите.

 

ВСИЧКИ ЗАЕДНО

На първо ниво в апартамента се намира едно общо помещение , което включва всекидневна, кухня, трапезария и баня.

Оптимално използване на вътрешното пространство, артистични детайли и безспорна практичност са част от преимуществата на този апартамент.

Първото ниво на апартамента се отличава с умелата еклектика на интериорни внушения и стилове, които създават усещането за артистична атмосфера.

Интериорът е решен в контрастни цветове от строг графит и изчистено бяло. Общата цветова композиция се допълва от силен акцент в духа на  „декоративното изкуство“ посредством артистичен Art deco тапет с изискани геометрични мотиви.

Мебелната композиция не налага твърди правила и строги рамки на стила. Минималистичното внушение на модерните мебели влиза в единно и хармонично пространство, постигайки синтез с решенията от естествени материали.

Терасата на първото ниво допълва артистичното му внушение с внушителна градска панорама.

 

СТЪЛБИТЕ –  ВАЖНА ЧАСТ ОТ ЕСТЕТИКАТА НА ИНТЕРИОРА

Интерсен и впечатляващ акцент е вътрешната стълба в жилището, която води към второ ниво, където се помещава просторната спалня.

Стълбата е изградена в духа на модерната естетика. Тя не се крие в стълбищна клетка, а се изявява свободно в дневното пространство, участвайки с изразителна и динамична форма в общия интериор на жилището.

 

ПОЧИВКА И СЪН НА ДРУГО НИВО

Далеч от шума, под скосения покрив, създаващ неповторим уют, тази спалня предлага идеални условия за почивка.  

Интериорното решение на просторното помещение съчетава удобство и минимализъм с модерен декоративен акцент. В цветовата концепция доминира бялото, създавайки усещане на лекота и простор.

Елегантният работен кът в спалнята прибавя ненатрапчива функционалност на помещението.

ЦЕНТРАЛНА ЛОКАЦИЯ, НО ДАЛЕЧЕ ОТ ШУМА

Апартаментът се намира в тиха и озеленена зона в централната част на София и предлага непосредствена близост както до адмиснистративните центрове на града, така и до редица атрактивни възможности за забавление и почивка – ресторанти, барове, магазини и др.

Две от най-емблематичните столични гимназии са разположени в близост до апартамента – Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ и Първа английска езикова гимназия. Ако смятате, че този артистичен лофт е правилното за вас решение, то ние с удоволствие ще ви съпроводим през процеса до настаняване във вашия перфектен дом. За пълни детайли покрай тази оферта можете да посетите нашата страница тук.