0700 15 15 1 02 980 20 68

В тишината на шумния град

Имот на Месеца

В тишината на шумния град

Публикувано

29/08/2014

В тишината на шумния град

Интериор, който вдъхновява

На тиха и усамотена улица, съхранила щрихи от класическата красота на стара София и в същото време, граничеща с цветната емблема на модерна София – приказливата и пълна с енергия „Витошка“, Ви очаква жилище с еклектичен интериорен дизайн, плавно събиращ в своите 110 м2 тенденциите от съвременния лайфстайл дизайн и традиционната естетика.

 

Нещо ново – нещо старо

Този впечатляващ тристаен апартамент, състоящ се от две самостоятелни светли спални помещения, модерна и функционална кухня и просторна дневна, носи духа на модерните лофт жилищата, комфортно преплетен с традиционната интериорна естетика. Балансът и хармонията доминират интериорната еклектика от стилове, постигайки завършен израз на  усещането за модерна класика.

 

Тайната е в акцента

Впечатляващ интериорен акцент на това вдъхновяващо жилище е откритата тухлена стена в предверието и дневната, която влиза в неповторимо естетическо взаимодействие с бялото като доминантен декоративен елемент и топлото излъчване на естествените дървени настилки и интериорни елементи!

С  деликатни винтидж елементи, изразени в уюта на  дървото и в същото време с ненатрапчивото, но ясно заявено съвременно звучене на модерния и изчистен интериор в бяло – апартаментът е идеален пример за умело съчетание на  традиция и модерност.

Изборът на светли и естествени тонове, минималистичният дизайн и ефектият детайл с лофт естетика придават завършеност на идеята за уют, простор, покой и модерност същевременно във всички зони на това прекрасно жилище!

 

Стил и комфорт

Изборът на мебели и декоративни елементи впечатлява със семпла и изчистена визия, а белият цвят засилва усещането за светлина и простор.

Кухнята е изцяло реновирана и предлага комфорта на съвременните тенденции – вградени уреди, изчистен и модерен дизайн. В хармония с естетиката в  останалите зони на апартамента – кухнята впечатлява с елегантно и меко усещане, изчистеност в обемите и фина модерна естетика!

Двете спални предлагат уютна и свежа атмосвера, постигната посредством красотата на естественото дърво и изчистеният от излишни декоративни елементи интериор.

Усещането за спокойствие и баланс успешно се инкорпорират в инериорната концепция на помещенията посредством хармоничното съчетание на светли и топли тонове и прецизния избор на мебели с изчистен дизайн и семпла визия. Пространството в спалните помещения не е излишно уплътнено с мебели и с лекота постига внушението, че „диша“ - особено важен детайл за помещението, чиято основна функция е да ни релаксира, успокоява и зарежда с енергия и сила.

Собствен характер и енергия излъчва банята на жилището. Гръбнакът на концепцията е атрактивното съчетание на тъмната стенна и подова облицовка, омекотена от акцентни елементи в естествен дървесен нюанс. Цялостно  решение, което смело заявява своя висок стил и характер , без да притеснява с прекомерна екстравагантност.

 

Гледка с послание

Цялостното усещане за простор се допълва от изключителната гледка, която това жилище Ви предоставя – неповторима комбинация от градска панорама и планински пейзаж!

Ако Вашият стил и лична естетика са намерили своето категорично отражение в този уникален апартамент в сърцето на София, не се колебайте да се свържете с екипа на First Estates – най-уверената крачка към идеалния дом! Повече детайли за този прекрасен имот можете да намерите тук.